Construirea unei Case de Pui?

O casă de pui este printre cele mai simple proiecte pentru casa pe care le puteți face. Tot ce ai nevoie este de câteva bucăți de lemn și niște plasă de sârmă. Cu toate acestea, nici cele mai mari proiecte pentru casa nu pot fii complete fara unele imformatii și unele planuri de bună calitate. Acest articol oferă o imagine de ansamblu a unor proiecte pentru case de pasari, și, de asemenea, vă arată de unde puteti face rost de cele mai bune proiecte pentru case.

grajd câmpulung_2

1. În funcție de cât de multe păsări detineti terenul ar trebui să fie suficient de mare pentru adăposturi, cuiburi si o zonă de hrănire. Puteti cauta proiecte pentru case pe diferite dimensiuni.

2. Adăposturile și cuiburile trebuie să fie la aproximativ 15 centimetrii pe sol și distanțate.

3. Puii și cocoși au nevoie de o protecție solidă împotriva intemperiilor și animale de pradă. În funcție de unde locuiți, ați putea avea chiar o problemă cu furtul de păsări de curte.

4. Trebuie să va asigurati întotdeauna că există un fel de vegetație în creștere în interiorul adapostului. Luați în considerare viță de vie și unele plante mici, dure. Vegetația asigură că solul rămâne în stare bună.

5. Ventilatia este foarte importatnta in adaposturile inchise. Deși puii au nevoie să de caldura, este esențial sa patrunda aerul curat. Ventilatia asigura cladirea de mirosurile mai putin placate.

6. Daca locuiti intr-un climat rece, asigurati-va ca adapostul este izolat in mod corespunzator. Dupa cum s-a mentionat anterior, puteti cauta proiecte pentru case pentru diferite zone climatice

Desigur, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante sfaturi. Cele mai multe proiecte pentru casa pe care le descărcați de pe internet vor furniza toate informațiile detaliate care aveți nevoie depsre proiecte pentru case.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *