Alegerea unui Domeniu si un Hosting bun?

Exista numeroase companii ce ofera servicii web. Ce conteaza cel mai mult este alegerea acestei companii atunci cand vine vorba de achizitionarea unui domeniu nou cu un pachet de hosting.

Buget mic

In cautarea unui pachet de servicii complet pentru nevoile dumneavoastra, trebuie sa tinem cont de un lucru important — bugetul. Prin urmare, nu trebuie sa ne lasam dusi de valul reclamelor si publicitatii. Trebuie sa ne asiguram ca pachetul nu depaseste bugetul nostru stabilit.

Certificate SSL

Securitatea online este o preocupare majora pentru toti utilizatorii de internet. Oamenii devin din ce in ce mai inteligenti cu privire la securitatea online. In ultima vreme, oamenii cauta site-uri securizate, avand pictograma lacatel si https ca prefix in bara de adrese a browserului, inainte de a trimite informatii personale in mediul online. Daca site-ul dumneavoastra nu reuseste sa aiba un certificat SSL, pentru o securitate sporita, multi utilizatori il vor parasi, inainte de a-si crea un cont.

Suportul tehnic

Un alt aspect care este important este daca compania detine suport tehnic 24/7 pentru clienti. In cazul in care compania nu ofera asa ceva, este recomandat sa nu le folositi serviciile.

Verificare anti-spam

Este esential sa se verifice daca serviciul de email oferit in pachet este protejat anti-spam, de frauda si virusi. De asemenea este important sa se verifice ca pachetul web este compatibil cu sistemele de calcul pe care majoritatea utilizatorilor le folosesc, precum Internet Explorer, Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird si asa mai departe.

Servere de calitate

Uita-te la servicii complete pentru un pachet web de buna calitate. Un server va trebui sa fie stabil si sa aiba un uptime de 99%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *